Relatii Publice, PR, Firma Consultanta, Campanii Media, Promovare, Evenimente, Conferinte, PRAIS Corporate Communications.

 
 

Stiri PRAIS

L’Oréal sprijina femeile din stiinta

10 noiembrie 2009.  Activitatea tinerelor cercetatoare din Romania va fi sustinuta, din acest an, prin acordarea de burse anuale private, odata cu lansarea in Romania a programului UNESCO L’Oréal „Pentru femeile din stiinta”.

Pentru a indeplini misiunea acestui program, Comisia Nationala a Romaniei pentru UNESCO si compania L’Oréal Romania au incheiat un parteneriat strategic cu Academia Romana si Autoritatea Nationala pentru Cercetare Stiintifica.

„Ne dorim ca acest program sa devina un program de referinta pentru lumea stiintifica din Romania si ne propunem sa sprijinim activitatea cercetatoarelor, prin bursele anuale, dar si sa incurajam tinerele romance sa isi urmeze vocatia”, a declarat Domnul Richard Matalon, Country Managing Director L’Oréal Romania.

PRAIS a organizat o conferinta de presa la Muzeul George Enescu, la care au participat 38 de reprezentanti media, si in urma careia au fost publicate 45 de materiale de presa pana la data de 23 noiembrie.


inapoi
 
 
 
Cookie-uri utilizate: Necesare Marketing