Relatii Publice, PR, Firma Consultanta, Campanii Media, Promovare, Evenimente, Conferinte, PRAIS Corporate Communications.

 
 

Comunicare online de marketing

Ca un raspuns direct la noile evoluții din media online si social media, am creat pentru clientii nostri un set nou de servicii de baza, sub umbrela comunicarii online de marketing.

Am aplicat un nou stil de ecologie mass-media prin folosirea instrumentelor caracteristice media online si social media, pentru a avea un impact potrivit rezultatele dorite de clientii nostri.

Am tradus nevoile de marketing si comunicare ale clienților nostri in noi modele de interacțiune, care implica in mod direct utilizatorii la internet si social media in campanii creative de comunicare corporativa sau de brand.

Cream si gestionam astfel pentru clientii nostri conținut creativ pentru online si social media (siteuri web, pagini de Facebook, canale Youtube, etc).

Activam direct consumatorii
prin intermediul concursurilor online si social media, crescand gradului de constientizare si cunoastere a brandurilor si "cauzelor" pe care le asistam.

Generam un raspuns pozitiv si in cascada din parttea publicului prin intermediul comunicarii on-line de marketing, cu ajutorul a multiple media - site-uri web independente, website-uri de brand, paginile Facebook de brand si alte social media - intr-o abordare strategica de nesting marketing.

 
 
Cookie-uri utilizate: Necesare Marketing