Relatii Publice, PR, Firma Consultanta, Campanii Media, Promovare, Evenimente, Conferinte, PRAIS Corporate Communications.

 
 

Stiri PRAIS

Voluntariatul echipei PRAIS

Radauti, 9 septembrie 2007 " Timp de o saptamana, echipa PRAIS a sprijinit voluntar Centrul de Presa din Radauti, oferind stiri zilnice si facilitand interviuri cu personalitatile care au lucrat pe santierul Habitat pentru Umanitate. Incepand cu 7 septembrie, cei cinci membri ai familiei Vieru s-au mutat intr-o casa noua datorita muncii voluntare a echipei PRAIS " familia Vieru a fost una dintre cele 27 de familii care aveau nevoie de o locuinta decenta.
In doar cinci zile, peste 650 de voluntari au construit 27 de case pentru persoane nevoiase din Radauti, Capitala europeana a voluntariatului. Multe personalitati au venit pe santierul din Radauti pentru a construi cele 27 de case impreuna cu voluntarii si membrii familiilor: Seful Reprezentantei Comisiei Europene la Bucuresti, Excelenta Sa Ambasadorul Donato Chiarini, Excelenta Sa Ambasadorul Portugaliei, Alexandre Vassalo, Ministrul Dezvoltarii, Lucrarilor Publice si Locuintelor, Laszlo Borbely, Presedintele Federatiei Romane de Handbal, Cristian Gatu si fostul Presedinte al Romaniei, Dl. Emil Constantinescu.
Prin organizarea proiectului Euro2007 Habitat Build, Habitat pentru Umanitate Romania a dorit sa sarbatoreasca aderarea Romaniei la Uniunea Europeana. Fiecare casa a reprezentat unul dintre cele 27 de state membre ale UE.
Proiectul Euro2007 Habitat Build a fost dezvoltat in colaborare cu Ministerul Dezvoltarii, Lucrarilor Publice si Locuintelor, sub inaltul patronaj al Reprezentantei Comisiei Europene in Romania.
Proiectul a beneficiat de sprijinul partenerilor Habitat pentru Umanitate: Lafarge (Romania), Fundatia Vodafone Romanie si BRD Group Societe Generale.


inapoi
 
 
 
Cookie-uri utilizate: Necesare Marketing