Relatii Publice, PR, Firma Consultanta, Campanii Media, Promovare, Evenimente, Conferinte, PRAIS Corporate Communications.

 
 

Stiri PRAIS

Vizita media la una dintre fermele partenere ale Danone

Noiembrie, 2010. PRAIS Corporate Communications a organizat pentru Danone o vizita a reprezentantiilor media in Covasna, la una dintre fermele partenere ale companiei. Jurnalistii au avut ocazia sa vada intregul proces de colectare si li s-a povestit despre drumul pe care laptele il parcurge de la ferma la fabrica. Pentru Danone, lantul frigului incepe imediat dupa muls, iar colectarea se face cu o flota de 15 cisterne izoterme de mare capacitate (15-24 t).

Inca din perioada realizarii investitiei la fabrica sa din Bucuresti, inaugurata in 1999, Danone a stabilit parteneriate solide cu fermierii, pentru colectarea laptelui materie prima. Intelegand importanta dezvoltarii durabile a resurselor de lapte materie prima, in aprilie 2005, Danone a lansat programul „Spre Vest” (Reaching West), destinat investitiilor in calitatea si cantitatea laptelui, cu fermierii parteneri. 


inapoi
 
 
 
Cookie-uri utilizate: Necesare Marketing