Relatii Publice, PR, Firma Consultanta, Campanii Media, Promovare, Evenimente, Conferinte, PRAIS Corporate Communications.

 
 

Stiri PRAIS

Liga Americana a Profesionstilor in Comunicare premiaza PepsiCo Romania si PRAIS Corporate Communications pentru revista interna “Vorba lu’ Star”

Bucuresti, aprilie 2010.  Revista interna a companiei PepsiCo Romania, “Vorba lu' Star”, creata si realizata timp de 2 ani impreuna cu agentia PRAIS Corporate Communications a primit recunoastere internationala.

Liga Americana a Profesionistilor in Comunicare (LAPC) a evaluat 425 de proiecte inscrise in cadrul competitiei anuale "2009 Inspire Awards for Internal & Employee Communications”, cea mai mare competitie mondiala din domeniu.

Cu un scor total de 96 de puncte din 100, juriul a  decernat companiei PepsiCo si agenţiei PRAIS Corporate Communications, “Bronz Award”  pentru Excelenta in Dezvoltarea Revistei “Vorba lu’ Star”. Mai mult, revista interna din Romania a fost inclusa  in “Top 50 LAPC”, cele mai bune materiale de comunicare interna ale anului 2009 – pe locul 41 din cele 425 inscrise in concurs.  In plus,  publicatia s-a clasat pe locul 6 in cadrul revistelor interne trimestriale.


inapoi
 
 
 
Cookie-uri utilizate: Necesare Marketing