Relatii Publice, PR, Firma Consultanta, Campanii Media, Promovare, Evenimente, Conferinte, PRAIS Corporate Communications.

 
 

Stiri PRAIS

Forumul European al Obezităţii, la Bucureşti

In perioada 16-18 octombrie, Fundatia PRAIS – Miscarea SETS EPODE in parteneriat cu International Network, cea mai mare retea globala de prevenire a obezitatii, a organizat la Bucuresti, primul Forum European al Obezitatii. Peste 100 de participanti, reprezentanti ai 15 Programe Bazate pe Comunitate (Community-Based Programmes – CBP) din Europa si membri ai EPODE International Network (EIN) au luat parte la Forum, alaturi de importanti factori de interes din domeniul stiintific, politic si public-privat, angajati in vederea prevenirii obezitatii. Primele doua zile au fost dedicate sesiunilor de lucru specifice pentru membrii EIN, urmate de o conferinta plenara pe data de 18 octombrie, intitulata “Prevenirea obezitatii in comunitate: Mijloace si instrumente eficiente pentru schimbare”.

Dintre vorbitorii cei mai importanti au facut parte Philippe Roux, Sef de unitate, DG pentru Sanatate si Consumatori, Comisia Europeana, Dr. Jean-Michel Borys, Director EPODE International Network, Dr. Joao Breda, Manager Program Nutritie, Activitate Fizica si Obezitate, Biroul Regional al OMS pentru Europa, la care s-au alaturat expertii romani, precum Prof. Dr. Nicolae Hancu, Presedintele Consiliului Stiintific SETS, si Gabriela Szabo - sportiva medaliata olimpic.

Acest eveniment a fost o ocazie excepționala de a face schimb de bune practici și de a invața de la experți despre modalitati diferite de prevenire a obezitatii, incepand cu modul de utilizare a mediului in prevenirea obezitatii, despre cum Programe Bazate pe Comunitate pot contribui la reducerea inegalitaților in materie de sanatate, precum si discutii despre instrumentele pe care le putem folosi pentru a preveni obezitatea si tot ce este legat de ea.


inapoi
 
 
 
Cookie-uri utilizate: Necesare Marketing