Relatii Publice, PR, Firma Consultanta, Campanii Media, Promovare, Evenimente, Conferinte, PRAIS Corporate Communications.

 
 

Stiri PRAIS

Bona ideala? Camera EyeOn Baby de la D-link, disponibila acum si in Romania

Pe 5 decembrie 2013 echipa PRAIS a organizat pentru D-Link o conferinta de presa pentru lansarea unui nou model special de camera de supraveghere: camera EyeOn Baby.

Noua camera cu IP cloud ruleaza cantece de leagan pentru bebelusi si transmite zi si noapte imagini video live la rezolutie HD ce pot fi accesate de parinti de oriunde prin Smartphone si Tableta (Android si iOS).

La eveniment au luat parte bloggeri si jurnalisti din presa de specialitate care au aflat de la reprezentantii D-Link specificatiile noului produs lansat EyeOn Baby.

Camera inteligenta poate detecta sunete si miscari: parintii pot fi notificati pe smartphone de indata ce copilul se agita in somn sau plange. Camera dispune si de un LED care indica si analizeaza temperatura din camera copilului, putand fi de asemenea folosita ca lampa de veghe.

La finalul evenimentului echipa D-Link a organizat o tombola in urma careia unul dintre invitati a castigat noua camera de supraveghere EyeOn Baby.


inapoi
 
 
 
Cookie-uri utilizate: Necesare Marketing