Relatii Publice, PR, Firma Consultanta, Campanii Media, Promovare, Evenimente, Conferinte, PRAIS Corporate Communications.

 
 

Stiri PRAIS

A doua editie „UNESCO L’Oréal Pentru femeile din stiinta”

Bucuresti, 19 noiembrie 2010. PRAIS a organizat pentru L’Oreal lansarea celei de-a doua editii a programului de burse nationale „UNESCO L’Oréal Pentru femeile din ştiinţă”, eveniment la care au participat peste 40 de reprezentanti ai institutiilor de profil si jurnalisti.

La aceasta editie se acorda doua burse, in valoare totala de 20.000 EUR: una pentru domeniul Stiintele Vietii si una pentru Chimie, anul 2011 fiind Anul International al Chimiei.

Editia a doua a programului se desfasoara in perioada noiembrie 2010 – iunie 2011 si se adresează tinerelor cercetatoare, cu varsta pana in 35 de ani, incluse în sistemul doctoral / post-doctoral, in cadrul unei institutii din tara noastra. Fiecare bursa, in valoare de 10.000 EUR, va fi atribuita de juriu in urma punctarii dosarelor de inscriere si va constitui sursa de finantare pentru un proiect de cercetare derulat pe parcursul a zece luni, in cadrul unui institut de cercetare din Romania.


inapoi
 
 
 
Cookie-uri utilizate: Necesare Marketing