Relatii Publice, PR, Firma Consultanta, Campanii Media, Promovare, Evenimente, Conferinte, PRAIS Corporate Communications.

 
 

Stiri PRAIS

Saptamana voluntariatului - cel mai mare eveniment la nivel global din istoria Kraft Foods

Pe 13 octombrie PRAIS a organizat la sediul Kraft Foods Romania o intalnire cu presa pe tema voluntariatului corporatist. In perioada 4-9 octombrie 2010, in peste 50 de tari ale lumii, angajatii Kraft Foods s-au implicat in activitati de voluntariat in cadrul comunitatilor locale, actiuni derulate sub umbrela „Delicious Difference Week”. Angajatii Kraft Foods Romania
s-au implicat si ei in actiuni de voluntariat dornici sa le faca ziua mai frumoasa celor mai putin norocosi. Un numar de 88 de angajati Kraft Foods Romania au participat timp de 3 zile la actiuni de voluntariat in Bucuresti, Brasov si Onesti. In total, 287 de ore de voluntariat au fost dedicate celor 200 de copii de la centrele de plasamant Voluntari, Sacele si Tarlungeni, dar si de la orfelinatul din Onesti. Cu o participare de peste 14.000 de angajati, saptamana 4-9 octombrie reprezinta cel mai mare eveniment de voluntariat din istoria Kraft Foods.


inapoi
 
 
 
Cookie-uri utilizate: Necesare Marketing