Relatii Publice, PR, Firma Consultanta, Campanii Media, Promovare, Evenimente, Conferinte, PRAIS Corporate Communications.

 
 

Stiri PRAIS

Sărbătorile de iarnă sunt mai dulci cu produsele de sezon de la Mondelez

Pe 29 noiembrie 2013, echipa PRAIS a lansat pentru Mondelez Romania noutatile sarbatorilor de iarna. Cele mai indragite sortimente de la Mondelez au primit “haine de sarbatoare” pentru a marca aceasta perioada speciala pe care o asteptam cu bucurie si mult entuziasm, an de an. Lansarea a fost sarbatorita printr-un sampling cu produse Milka in redactii, chiar inaintea Craciunului. Portofoliul de produse Mondelez Romania, din sezonul de iarnă, a cuprins si in acest an surprize si promotii speciale, pregatite de cele mai apreciate si iubite marci din Romania.

Printre acestea se numara indragitele figurine Mos Craciun si Omul de Zapada de la Milka, pralinele Milka, disponibile in ambalaj individual pentru a putea fi impartite mai usor cu cei dragi in jurul bradului sau la masa de Craciun si bomboanele asortate de pom Milka, ce pot fi puse sub brad pentru a creea un decor delicios de care sa se bucure toata familia.


inapoi
 
 
 
Cookie-uri utilizate: Necesare Marketing