Relatii Publice, PR, Firma Consultanta, Campanii Media, Promovare, Evenimente, Conferinte, PRAIS Corporate Communications.

 
 

Stiri PRAIS

Proiectul de internship “Become a Leader! Learn! Dream! Inspire!”

Pe 16 aprilie 2013 PRAIS a organizat pentru Camera de Comerţ Americană în România (AmCham România) lansarea ediţiei pilot a programului de internship “Become a Leader!”. Acesta se adresează studenţilor în anii terminali şi îşi propune să le ofere perspectivă şi viziune pentru parcursul profesional ca viitori lideri. 11 studenţi au fost selectaţi pentru ca timp de două săptămâni să aibă oportunitatea de a observa şi învăţa de la directori generali şi manageri cu experienţă din cadrul unor companii renumite din România.

PRAIS a creat şi intretinut zilnic cu continut pagina de Facebook “Become a Leader! Learn! Dream! Inspire!” unde studenţii îşi pot împărtăşi experienţa din cadrul proiectului şi pot afla sfaturi şi stiri despre leadership

https://www.facebook.com/BecomeALeaderLearnDreamInspire?ref=hl.

Ca urmare a campaniei media au aparut 29 de articole in presa scrisa si online iar pagina de FB are 1.829 de like-uri şi un reach saptamanal de peste 45.500 de persoane.


inapoi
 
 
 
Cookie-uri utilizate: Necesare Marketing