Relatii Publice, PR, Firma Consultanta, Campanii Media, Promovare, Evenimente, Conferinte, PRAIS Corporate Communications.

 
 

Stiri PRAIS

Petrecerea de vara Philip Morris

Bucuresti,8 iunie 2008. A doua editie a miscarii nationale de plantari "Milioane de Oameni, Milioane de Copaci", initiata de catre Fundatia PRAIS, in parteneriat cu Ministerul Mediului si Dezvoltarii Durabile si Garda Nationala de Mediu si-a desemnat castigatorii. La nivel national, s-au inscris in miscare: 90 de companii, institutii, organizatii guvernamentale si non-guvernamentale, care au plantat 11.252.585 de arbori si 3.885.896 de arbusti si plante prin actiunile a 15.979 de voluntari si a 21.051 de angajati - anexata lista castigatorilor. Este timpul sa cream noi sinergii intre organizatii, pentru a suporta mediul volatil economic din acest secol. Ne confruntam cu realitati legate de schimbari climatice majore, cresterea costului energiei, criza alimentelor. Omenirea si-a propus sa faca ceva acum: sa refaca mediul, sa asigure un stil de viata sanatos populatiilor, sa le ofere acces la educatie, dezvoltare personala, cultura, sa dezvolte noi surse de energie si industrii prietenoase cu mediul. Sa actionam in loc sa vorbim, sa avem grija, in loc sa fim nepasatori. Acestea nu sunt doar niste sintagme la moda, sunt atitudini care ne vor decide viitorul," a declarat Silvia Bucur, Presedinte Fundatia PRAIS. United Nations Environment Programme (UNEP) a recunoscut miscarea nationala Milioane de Oameni, Milioane de Copaci, de la prima editie. Programul a fost nominalizat in 2007 la IPRA Golden World Awards, categoria programe de mediu. Pentru a oferi oportunitatea cat mai multor companii, organizatii, institutii sa planteze si sa se inscrie in miscare, de la a II a editie, Fundatia Prais a introdus pe website www.milioanedecopaci.ro doua sectiuni:
1. Sectiunea A " adresata institutiilor, companiilor, organizatiilor care planteaza prin voluntariat;
2. Sectiunea B " adresata institutiilor de stat care au in obiectul lor de activitate plantari, pe care le efectueaza angajatii lor.
Miscarea nationala de plantari "Milioane de Oameni, Milioane de Copaci" este posibila datorita sprijinului acordat de catre URSUS Breweries, membru fondator, a companiilor Lafarge Romania, Lockheed Martin, PepsiAmericas, in calitate de sponsori principali. Miscarea este deschisa companiilor care doresc sa o sustina.


inapoi
 
 
 
Cookie-uri utilizate: Necesare Marketing