Relatii Publice, PR, Firma Consultanta, Campanii Media, Promovare, Evenimente, Conferinte, PRAIS Corporate Communications.

 
 

Stiri PRAIS

Noutatea toamnei Ciocobule pline de bucurie de la Milka Bubbly

PRAIS a organizat pe 8 octombrie 2013 lansarea ciocolatei Milka Bubbly, intr-o forma unica, plina de ciocobule in interior şi in exterior.
Noutatea toamnei - Milka Bubbly este disponibila in doua sortimente de 100g: ciocolata cu lapte şi ciocolata alba cu inveliş din ciocolata cu lapte. Produsele sunt dedicate tuturor iubitorilor de ciocolata şi in mod special femeilor care, intre momentele agitate din cursul zilei, işi doresc cateva minute de linişte, in care sa se bucure de ceva dulce şi uşor.
In cadrul evenimentului jurnalistii prezenti au fost “impinsi” sa iasa din monotonie cu multe surprize atat la interior cat si la exterior. Acestia au incercat zorbingul – cel mai nou sport extrem din lume si rolling ball-ul pentru a descoperi universul ciocobulelor din interiorul Milka Bubbly, au facut poze cu vacuta Milka si s-au distrat pe cinste intr-o frumoasa zi de toamna.


inapoi
 
 
 
Cookie-uri utilizate: Necesare Marketing