Relatii Publice, PR, Firma Consultanta, Campanii Media, Promovare, Evenimente, Conferinte, PRAIS Corporate Communications.

 
 

Stiri PRAIS

Media-tur la Scoala Britanica din Bucuresti

PRAIS a avut placerea sa organizeze la inceputul lunii octombrie, pentru Scoala Britanica din Bucuresti (BSB), o vizita de presa pentru jurnalistii catorva publicatii de top din Romania. Vizita a  urmarit prezentarea uneia dintre cele mai bine cotate institutii de invatamant international de elita din tara, unde invata peste 420 de copii de 43 nationalitati diferite. Reprezentantii mass media au putut lua parte la cateva dintre activitatile elevilor in cadrul campusului ultramodern al BSB din nordul capitalei (Strada Erou Iancu Nicolae 42), cunoaste unii dintre profesorii britanici ai scolii, precum si experimenta direct cum decurge o zi din viata unui elev BSB.

Şcoala Britanică din Bucureşti a fost înfiinţată în anul 2000, oferind acces la o educaţie britanică de înaltă calitate. BSB este membru acreditat al COBIS (Consiliul Şcolilor Britanice Internaţionale) şi recunoscută de Ministerul Educaţiei din România, fiind cotată de Inspectoratului Independent din Marea Britanie ca oferind o „educaţie cu numeroase trăsături exceptionale”.

 


inapoi
 
 
 
Cookie-uri utilizate: Necesare Marketing