Relatii Publice, PR, Firma Consultanta, Campanii Media, Promovare, Evenimente, Conferinte, PRAIS Corporate Communications.

 
 

Stiri PRAIS

Marca NUTRILITE sarbatoreste 75 de ani

30.09.2009, Bucuresti. Pentru a sarbatori cei 75 de ani de existenta, PRAIS Corporate Communications a organizat pentru Nutrilite, Amway o campanie de presa.  Peste 50 de publicatii au fost informate despre rezultatele inregistrate de nutrilite in acesti ani. Marca NUTRILITE™ este lider nedisputat pe piata si o voce respectata in domeniul nutritiei si sanatatii, iar cea de-a 75 aniversare a marcii subliniaza acest succes.

NUTRILITE™ este lider mondial in domeniul vitaminelor, mineralelor si suplimentelor alimentare, conform cifrelor de vanzari din 2008 (sustinute de un studiu realizat de Euromonitor International).  Cercetarea realizata de Euromonitor International arata pozitia de lider de piata pe care o ocupa marca NUTRILITE™. Competitorul cel mai apropiat de nivelul NUTRILITE™ a inregistrat mai putin de jumatate din cifra de vanzari a marcii NUTRILITE™, in acelasi interval.

Aceste rezultate arata ca NUTRILITE™ isi mentine pozitia de lider mondial pentru al saptelea an consecutiv, demonstrand autoritatea marcii pe aceasta piata competitiva.
          
In prezent, milioane de persoane din peste 50 de tari din intreaga lume se bazeaza pe excelenta nutritionala a marcii NUTRILITE™.


inapoi
 
 
 
Cookie-uri utilizate: Necesare Marketing