Relatii Publice, PR, Firma Consultanta, Campanii Media, Promovare, Evenimente, Conferinte, PRAIS Corporate Communications.

 
 

Stiri PRAIS

Lansare Parfums et Beaute si Xerjoff

Bucuresti, 25 septembrie 2009. Peste 20 de jurnalisti au fost prezenti la Hotel Marriott la dublul eveniment organizat de PRAIS Corporate Communications : lansarea magazinului Elysee Parfums et Beaute si a casei de parfumuri Xerjoff.

La mai putin de un an dupa lansarea « Maison des Parfums », cel mai mare magazin de parfumuri exclusiviste din Europa Centrala si de Est, Elysée revine cu un nou proiect de haute parfumeri.  Noul magazin « Parfums et Beauté », a fost deschis in cadrul galeriilor comerciale The Grand Avenue ale hotelului JW Marriott din Bucuresti.

Printre casele de parfumuri de nisa care alcatuiesc portofoliul Elysee se numara: MDCI, Amouage, Penhaligon's, Montale, Biehl, Ambregris, Acqua di Genoa, Absolument Absinth, Indult, Ellie D, Acqua di Biella, Dr. Vranjes, Mathias, Linari, Bella Belissima,  Menard Cosmetic.

In cadrul aceluiasi eveniment, Elysée Concept a adus in exclusivitate in Romania celebra casa de parfumuri exclusiviste – “XerJoff”, simbol desavarsit al exelentei si rafinamentului artistic. Invitatul special al conferintei a fost Sergio Momo proprietar al Casei Xerjoff. XerJoff inseamna transcenderea dimensiunii olfactive si patrunderea într-un univers mult mai vast, unde perceptiile si senzorialul intalnesc cu luxul desavarsit.

In 2004, Sergio Momo a infiintat XerJoff International, ca expresie a unei calatorii pe taramul pretios al parfumurilor rare, locul unde se celebreaza afinitatea magica intre minunile naturii si maestria artizanilor italieni.


inapoi
 
 
 
Cookie-uri utilizate: Necesare Marketing