Relatii Publice, PR, Firma Consultanta, Campanii Media, Promovare, Evenimente, Conferinte, PRAIS Corporate Communications.

 
 

Stiri PRAIS

Laboratoires URGO lanseaza in Romania suplimentele alimentare Alvityl

Bucuresti, 26 ianuarie 2010. PRAIS Corporate Communications a organizat pentru Laboratoires URGO conferinta de lansare în Romania a suplimentelor alimentare Alvityl, cea de-a treia gama de produse a companiei franceze, care se adauga marcilor deja prezente pe piata locala - HUMEX si URGO.

Alvityl ofera trei formule echilibrate care se adreseaza tuturor categoriilor de varsta si sunt adaptate diferitelor necesitati:
- un sirop care poate fi administrat începand cu varsta de 3 ani – Alvityl 11 Vitamine, dar si tablete cu 12 vitamine si 7 minerale pentru copiii de peste 6 ani, adolescenti si adulti – Alvityl Plus;
- un sirop testat clinic pentru copiii de pana la 1 an, Alvityl Defenses, cu 3 ingrediente active naturale (echinacea, propolis si vitamina C), care contribuie la întarirea sistemului imunitar.

La conferinta au participat 30 de jurnalisti de la cele mai importante ziare si reviste de lifestyle din Romania. Reprezentantii media au aflat informatii pretioase despre sistemul nostru imunitar precum si rolul vitaminelor si mineralelor pentru echilibrul si functionarea normala a organismului nostru.


inapoi
 
 
 
Cookie-uri utilizate: Necesare Marketing