Relatii Publice, PR, Firma Consultanta, Campanii Media, Promovare, Evenimente, Conferinte, PRAIS Corporate Communications.

 
 

Stiri PRAIS

Este noiembrie, a sosit momentul sa "Traieste cu masura" " a fost lansat website-ul www.traiestecumasura.ro

Dezbaterile nationale "Traieste cu masura!" organizate de PRAIS Corporate Communications pentru compania URSUS Breweries au inceput. Pe 29 octombrie, la Facultatea de Drept din Universitatea Bucuresti, studentii au luat parte la o ampla discutie despre principalele dependente si stil de viata. Invitati importanti au participat la dezbaterile pe marginea acestei teme: Andreea Raducan, campioana olimpica la Jocurile Olimpice de la Sydney, 2000, Aurora Liiceanu, Dr. Lucian Vasilescu si Claudiu Bleont.

Andreea le-a impartasit studentilor momente de succes din cariera sa de gimnasta, dar si experiente mai dificile, de accidentari, ea fiind astfel un exemplu clar de responsabilitate in alegerea si urmarea carierei cu efort, ambitie si dedicare.

In cadrul primei dezbateri din aceasta toamna a fost lansat oficial site-ul www.traiestecumasura.ro, unde studentii pot afla informatii interesante despre stilul de viata, alcool, pot citi eseurile castigatoare din perioada martie 2006-mai 2007 si de asemenea, participa la concursul online de eseuri si trimite parerile lor despre site-ul special creat pentru ei.


inapoi
 
 
 
Cookie-uri utilizate: Necesare Marketing