Relatii Publice, PR, Firma Consultanta, Campanii Media, Promovare, Evenimente, Conferinte, PRAIS Corporate Communications.

 
 

Stiri PRAIS

Concursul de pictură pe cărămizi Porotherm susţinut de Wienerberger

În ajunul celebrării Zilei Copilului, PRAIS a organizat pentru compania Wienerberger concursul de pictură pe cărămizi având ca temă “Casa – locul familiei, al bucuriilor şi al evenimentelor speciale”. Acest proiect, aflat la prima ediţie, susţine şi promovează talentul elevilor de gimnaziu ai Liceului de Arte Plastice „Nicolae Tonitza” din Bucureşti.

60 de elevi din clasele a VI-a şi a VII-a au răspuns şi au participat la această iniţiativă, copiii demonstrând o deosebită creativitate în realizarea picturilor pe cărămizile Porotherm puse la dispoziţie de către Wienerberger.

Lucrările au fost elaborate timp de o săptămână, individual sau în grupuri de elevi, sub îndrumarea profesorilor coordonatori care s-au implicat în acest proiect cu deosebită deschidere. Juriul care a evaluat creaţiile copiilor a fost alcătuit din cadrele didactice ale liceului. Trofeele oferite câştigătorilor au fost realizate tot din cărămizi pictate de către elevi.

Au fost supuse jurizării 17 lucrări din care juriul a nominalizat 10 pentru selecţia finală, acordând – în final – premiile 1, 2 şi 3 şi 2 menţiuni. Câştigătorii au fost premiaţi cu trofee, diplome şi materiale pentru pictură.


inapoi
 
 
 
Cookie-uri utilizate: Necesare Marketing