Relatii Publice, PR, Firma Consultanta, Campanii Media, Promovare, Evenimente, Conferinte, PRAIS Corporate Communications.

 
 

Stiri PRAIS

CMS Romania: conferinţă dedicată ‘Private Equity’

Firma internaţională de avocatură CMS, în colaborare cu compania Pedersen&Partners Executive Search, a găzduit la finele lunii noiembrie 2017 o conferinţă dedicată ‘Private Equity’. Evenimentul a reunit unii dintre principalii actori ai pieţei fondurilor de private equity din România şi străinătate şi a inclus discuţii pe marginea unor subiecte de mare interes referitoare la domeniul fondurilor de private equity şi de investment banking din România și din regiune.

Participanţii au discutat atât despre perspectivele pe care fondurile de private equity le au în România și în Europa de Sud-Est, dimensiunea tranzacţiilor, sectoarele cheie - cu oportunităţi investiţionale ridicate, provocările asociate cu gestionarea portofoliului de companii și strategiile de exit ale fondurilor de private equity, precum şi despre factorii geopolitici care pot influența activitățile investiționale și despre apetitul pentru dezvoltare internațională a fondurilor de investiții naționale din regiune.

La evenimentul organizat de PRAIS au participat peste 100 de reprezentanți ai fondurilor de private equity din România şi străinătate, incluzând companii și fonduri de investiții precum ForeVest Capital Partners, Mid Europa Partners, NEPI Rockcastle, Rothschild & Co, Unicredit și Value4Capital.


inapoi
 
 
 
Cookie-uri utilizate: Necesare Marketing