Relatii Publice, PR, Firma Consultanta, Campanii Media, Promovare, Evenimente, Conferinte, PRAIS Corporate Communications.

 
 

Stiri PRAIS

Ceremonia de premiere Milioane de Oameni, Milioane de Copaci si Lumea ta? Curata!

Pe data de 8 iunie 2010, PRAIS a organizat ceremonia de premiere pentru cea de a IV-a editie a miscarii nationale “Milioane de Oameni, Milioane de Copaci” si a II-a editie a initiativei „Lumea ta? Curata!”, programe implementate de catre Fundatia PRAIS. In cadrul evenimentului, la care au participat peste 200 de invitati, au fost decernate trofeele pentru cele mai active companii, organizatii si institutii ale statului care au efectuat actiuni de plantare in perioada octombrie 2009 – mai 2010 si le-au inscris pe site-ul www.milioanedecopaci.ro. De la lansare, in septembrie 2006, si pana in luna mai 2010, miscarea a inregistrat cumulat un numar record de plantari la nivel national: peste 53.198.000 de arbori si peste 23.254.000 de arbusti si plante. Aceste rezultate au fost posibile datorita implicarii extraordinare a 700 de organizatii, 98.000 de voluntari si 91.000 de angajati.  Miscarea este recunoscuta oficial de United Nations for Environment Program (UNEP) si se deruleaza sub sigla programului global al UNEP „Plant for the Planet”.
De asemenea, in cadrul ceremoniei au fost acordate premiile pentru cele mai active scoli implicate in actiunile de colectare selectiva din cadrul initiativei „Lumea ta? Curata!” si pentru elevii castigatori ai concursului de obiecte realizate din materiale reciclabile, la nivel de sector. De la lansare si pana in prezent, „Lumea ta? Curata?” A implicat peste 5.200 de elevi si 230 de cadre didactice din 92 de scoli din Bucuresti, Medgidia, judetul Arad si Timisoara, precum si 15.000 de membrii ai familiilor elevilor. Au fost sustinute 50 de lectii deschise in scoli; elevii au creat peste 1.300 de obiecte decorative din materiale reciclabile, din care 200 au fost premiate. Elevii au inscris 260 de compuneri pe teme ecologice pe site-ul www.lumeatacurata.ro.


inapoi
 
 
 
Cookie-uri utilizate: Necesare Marketing