Relatii Publice, PR, Firma Consultanta, Campanii Media, Promovare, Evenimente, Conferinte, PRAIS Corporate Communications.

 
 

Stiri PRAIS

Ceremonia de premiere a programului national „UNESCO L’Oréal Pentru femeile din stiinta”

Bucuresti, 29 iunie 2010. PRAIS Corporate Communications a organizat pentru L’Oréal Romania ceremonia de premiere a programului national de burse pentru cercetare „UNESCO L’Oréal Pentru femeile din stiinta”. Prima bursiera nationala a fost desemnata Dr. Ruxandra Jurcut, asistent universitar in cadrul Universitatii de Medicina si Farmacie „Carol Davila”.

Programul, lansat in Romania la sfarsitul anului 2009, recunoaste si incurajeaza activitatea tinerelor cercetatoare din tara noastra. Dr. Ruxandra Jurcut va primi o bursa in valoare de 42.000 de lei, care o va ajuta sa deruleze activitati de cercetare.

Proiectul sau castigator vizeaza realizarea primului studiu populational din Romania de screening genetic al factorilor trombofilici la pacientii tineri care sufera un infarct miocardic acut sau alte evenimente trombotice. Rezultatele studiului vor permite un management coerent al acestei populatii speciale prin varsta si nevoia de reinsertie sociala.


inapoi
 
 
 
Cookie-uri utilizate: Necesare Marketing