Relatii Publice, PR, Firma Consultanta, Campanii Media, Promovare, Evenimente, Conferinte, PRAIS Corporate Communications.

 
 

Stiri PRAIS

Casa e4 din caramida de la Wienerberger se construieste acum si in România

Pe 12 iunie PRAIS a organizat impreuna cu compania Wienerberger o conferinta de presa cu ocazia inceperii constructiei casei e4 in Romania. Ca raspuns la provocarile viitorului, Wienerberger a lansat in 2012, in Austria, conceptul Casa e4 din caramida – un concept actual de constructie rezidentiala, care indeplineste cerintele de eficienta energetica pentru constructiile noi, obligatorii incepand cu anul 2020. Potrivit Directivei 31/2010 a Parlamentului European, toate casele nou construite incepand cu anul 2020 pe teritoriul Uniunii Europene trebuie sa aiba un consum de energie aproape egal cu zero.

Lucrarile de constructie incep in aceasta luna, Casa e4 din Romania urmand a fi construita in Corbeanca, județul Ilfov. Beneficiarii acestei case sunt membrii unei familii cu doi copii.

Proiectul este, de fapt, un excelent studiu de caz pentru toti cei interesati sa-si construiasca o casa in viitorul apropiat si acesta arata ca o casa performanta energetic si cu un cost total accesibil poate fi realizata doar printr-o proiectare riguroasa, prin utilizarea unor materiale de constructii de o calitate ridicata si o atenta supervizare a lucrarilor de executie.


inapoi
 
 
 
Cookie-uri utilizate: Necesare Marketing