Relatii Publice, PR, Firma Consultanta, Campanii Media, Promovare, Evenimente, Conferinte, PRAIS Corporate Communications.

 
 

Stiri PRAIS

Amway prezinta studioul de machiaj virtual ARTISTRY

PRAIS impreuna cu echipa Amway au prezentat studioul de machiaj virtual ARTISTRY celor mai cunoscuti editori si bloggeri de frumusete in cadrul unei intalniri speciale care a avut loc la Amway Business Center pe 12 decembrie. Studioul de machiaj virtual ARTISTRY este o aplicatie online pe care femeile o pot accesa usor pentru a-si crea propriul look, folosind o gama larga de produse ARTISTRY.
Aplicatia ARTISTRY le-a fost prezentata live invitatelor de catre cele doua specialiste Amway in frumusete. Totodata, in cadrul celor doua sesiuni de machiaj fetele au primit si sfaturi de la specialistele Amway despre cum sa-si pregateasca un machiaj deosebit pentru Craciun si pentru Anul Nou.
In paralel, invitatele au fost implicate intr-o activitate inedita denumita "Cum va imaginati machiajul special de sarbatori?". Invitatele impartite pe echipe au primit planse in format A3 cu formele fetelor si creioane speciale pentru a realiza machiaje speciale de sarbatori. Toata lumea s-a distrat si a invatat trucuri utile de make up.


inapoi
 
 
 
Cookie-uri utilizate: Necesare Marketing