Relatii Publice, PR, Firma Consultanta, Campanii Media, Promovare, Evenimente, Conferinte, PRAIS Corporate Communications.

 
 

Stiri PRAIS

Activia Workshop - Bucuresti, 10 septembrie 2008

Mangalia - 1 octombrie 2008. PRAIS Corporate Communications a organizat un media tur la care au participat 23 de jurnalisti de la publicatii, posturi de radio si televiziuni de profil din Bucuresti si Constanta, cu prilejul inaugurarii operatiunilor Grupului German LÜRSSEN in Romania.
La ceremonie au fost prezenti: Friedrich Lürssen (Proprietarul Grupului), Doru Jianu (Director General al Santierului Naval Mangalia), Gabriel Dumitrascu (Director General al AVAS), Mihai-Claudiu Tusac (Primarul Municipiului Mangalia), Contra-amiralii Cornel Mihai si Dan Popescu, alaturi de alte personalitati.
Grupul LÜRSSEN este o companie de familie, cu o traditie de mai bine de 130 de ani in constructia de nave militare si civile, care va derula operatiuni de reparatii, intretinere si constructie de nave militare si civile, in cadrul unei asocieri de tip joint venture cu Santierul Naval Mangalia din Romania. Aceasta asociere este rezultatul procedurii AVAS de selectare a unui investitor strategic pentru Santierul Naval Mangalia, o companie romaneasca cu o traditie de 50 de ani.


inapoi
 
 
 
Cookie-uri utilizate: Necesare Marketing