Relatii Publice, PR, Firma Consultanta, Campanii Media, Promovare, Evenimente, Conferinte, PRAIS Corporate Communications.

 
 

Comunicate de presa

Wienerberger Romania a selectat PRAIS Corporate Communications pentru consultanta in comunicare

Bucuresti, 29 ianuarie 2014. Wienerberger Sisteme de Caramizi, lider national in piata de zidarie, a desemnat, in urma unui proces de selectie, compania PRAIS Corporate Communications pentru servicii de consultanta in comunicare.

“Ne-a convins experienta indelungata, creativitatea, precum si perspectiva actuala a echipei PRAIS asupra dinamicii pietei de materiale de constructii din tara noastra. Avem o viziune comuna asupra modului in care vom raspunde asteptarilor clientilor si partenerilor, comunicand despre calitatea si inovatia produselor noastre, eficienta lor energetica, precum si despre implicarea activa a echipei noastre in proiecte comunitare. Acestea sunt premisele pozitive care stau la baza colaborarii noastre”, a declarat Corneliu Fecioru, membru in Consiliul de Administratie al Wienerberger Sisteme de Caramizi, Vanzari si Marketing.

“Suntem fericiti si onorati de increderea acordata de Wienerberger Romania. Pe parcursul celor 18 ani de cand am infiintat PRAIS, am avut sansa sa dezvoltam vaste competente PR si in domeniul industriei constructiilor. Toata experienta acumulata in acest domeniu este din acest an la dispozitia partenerului nostru”, a declarat Silvia Bucur, Director General PRAIS Corporate Communications.

                                                         - Sfarsitul comunicatului de presa -

Despre Wienerberger

Wienerberger Sisteme de Caramizi este cel mai mare producator de blocuri ceramice din Romania. Compania detine trei unitati de productie la nivel local, acestea fiind cele mai moderne unitati de acest tip din piata. Fabricile sunt localizate in Gura Ocnitei – Dambovita, Sibiu si Triteni - Cluj. Wienerberger, cel mai mare producator global de caramizi, a intrat pe piata din Romania in anul 1998 si este unul dintre cei mai mari investitori din domeniul productiei de materiale de constructii. Principalele produse sunt sistemele de zidarie din gama Porotherm si Terca. Wienerberger AG detine pozitia de lider pe piata de tigla ceramica din Europa prin brandurile Koramic si Tondach, si este numarul unu pe piata de pavele de beton din Europa Centrala si de Est, prin brandul Semmelrock. Wienerberger AG este unul dintre cei mai importanti producatori pe sisteme tevi prin companiile Pipelife, unul dintre liderii mondiali in productia de sisteme de tevi de plastic si Steinzeug Keramo, cel mai mare producator european de tevi ceramice.

www.wienerberger.ro


Despre PRAIS Corporate Communications

PRAIS Corporate Communications este o companie de consultanta specializata in comunicare corporativa, de brand si de marketing social infiintata in anul 1996. De-a lungul celor 18 ani de existenta, PRAIS a initiat si dezvoltat peste 2.500 de de proiecte, campanii si evenimente PR, a creat si implementat 18 programe nationale CSR. Compania are astazi un portofoliu reprezentativ de clienti anuali, companii multinationale si importante asociatii industriale, deruleaza si coordoneaza la nivel european o serie de proiecte, face export de servicii PR. Recunoasterea creativitatii, metodologiilor si standardelor proiectelor create si dezvoltate de firma PRAIS in acesti ani este reprezentata si de cele 7 premii locale si internationale acordate de prestigioase organizatii, precum IPRA Awards sau Romanian PR Awards.

www.prais.ro

Inapoi

 
 
 
Cookie-uri utilizate: Necesare Marketing